Licht/Geluid

disco-light-purple-md (1)disco-light-pink-md2
Heeft u een bijeenkomst, feest, of trouwerij  Dan hebben wij de materialen om er een leuk feest van te maken. Van verlichting tot geluid en voor elk budget Megavogel  heeft voor u een oplossing.

Voor grotere evenementen werken wij samen met diverse betrouwbare partners voor de beste kwaliteit tegen een goede prijs.

één zo partner is YOUR MUSIC waar van u op deze pagina meer kan van lezen.

 

st_ledslangen01

Led lichtslang 

LED lichtslangen zijn echte sfeermakers. de lichtslang is energiezuinig,makkelijk te monteren en op verschillende creatieve manieren toe te passen. Deze verlichting kan zowel binnen als buiten gebruikt kunnen worden.

Megavogel heeft standaard 4 verschillende kleuren voor u in huis.

 

 

 

- 230 V                                                                                                      

€ 9,99 per slang per dag

 

st_ledbolstrengen01

LED bolletjes licht streng 

energiezuinige licht strengen met bolletjes lampen in vier verschillende sfeervolle kleuren. Water en wind bestendig dus perfect geschikt voor buiten evenementen en markten.

 

 

 

- streng is 25 meter lang

- 230 v

€ 19,99  per dag

 

st_ledspots01LED spotlights ( par)

Voor het belichten van een podium tot het sfeervol verlichten van een tent Megavogel heeft deze energie zuinige led pars altijd op voorraad. De led spots leveren alle kleuren en zijn te voorzien van diverse programma’s.

 

 

 

 

 - 230 V

 € 7,50  per stuk per dag.

 

 

 

 

org_yourmusiclogo

 

 

 

 

 

Dit bedrijf is ontstaan uit een hobby. Wij zijn al enige jaren bezig met licht en geluid en partyverhuur. Zodoende hebben we al heel wat ervaring om er een geslaagd feest van te maken . Wilt u van onze diensten gebruik maken  bezoek dan onze website : www.djyouremusic.nl    of neem telefonisch contact met ons op : 06-29339988.

- Drive in shows :

De muziek die wordt gedraaid stemmen wij af op de wensen van u en uw gasten, uiteraard zijn verzoeknummers ook mogelijk. Onze dj’s weten precies wat ze doen en hebben verstand van de muziek van vroeger, maar ook van nu.

- Geluid sets :

Heeft u geluid ondersteuning nodig voor diverse doeleinden dan bent u ook bij Your Music aan het goede adres. Hierbij kunt u denken aan openingen, vergaderingen, diverse feesten, en niet te vergeten muziek bands.

- Licht verhuur :

De door ons verhuurde lichtelementen kunnen wellicht dienen voor een aanvulling op u feest  of voor al uw grote evenementen.

 

 

                                                                                                      

WordPress theme: Kippis 1.15